Tip Politie keurmerk

Het Politiekeurmerk maakt veilig wonen mogelijk

Een veilig huis in een veilige wijk, een veilig gevoel. Het zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar dat is het niet. Woninginbraak komt nog steeds veel voor. De impact van het binnentreden van een onbekende in uw woning, die daar ook nog eens uw spullen doorzoekt, is enorm. De emotionele schade is vaak vele malen groter dan de materiƫle schade.

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) maakt veilig wonen mogelijk. Wacht niet tot het te laat is, maar ga zelf aan de slag met veilig wonen. De Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) die door het hele land zijn gevestigd, helpen u hier graag bij.

Zij kunnen u meer informatie geven over de manier waarop u alle ‘inbraakgevoelige’ plekken van uw woning kunt beveiligen. En hoe uw woning in aanmerking komt voor het certificaat Beveiligde Woning. De kans op inbraak in een woning met een keurmerk is gemiddeld 50 procent lager dan in een woning zonder keurmerk, zo blijkt uit diverse onderzoeken. Bij woningen met zeer gedateerd hang- en sluitwerk kan de winst zelfs tot 90% oplopen. Bij veel verzekeringsmaatschappijen krijgt u bovendien een korting op uw premie wanneer uw woning een certificaat beveiligde woning heeft.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar: http://www.politiekeurmerk.nl/bewoners/

bronvermelding: www.politiekeurmerk.nl